Most wanted of Kylie cosmetics!

Prøve fødselsdags lagkage:O

Hey beauties!

Jeg har idag eksperimenteret med en lagkage, som jeg skal lave til min fødselsdag.
Jeg skal lave en lagkage med hvid chokolade mousse, jordbær mousse, friske jordbær, også flødeskum og kiwi uden på lagkagen! Jeg syntes at den lyder helt vild lækker! Men jeg har aldrig lavet hvid chokolade mousse før, så jeg tænkte lige at lave en prøve, før jeg servere den på min fødselsdag haha.

Opskriften til lagkagen finder i HER

Jeg synes selv at jeg er god til kager, men må indrømme at den her opgave var svær! Moussene blir ikke så tykke fordi de skal i en springform, som skal på køl i fryseren. Det svære bliver at få den fri af springformen når den har været på køl, længe nok :O… Det var vidst nok meget godt at jeg lige lavede en prøver haha. 

Nu må vi se hvordan den bliver! Jeg opdatere jer om lagkagen på bloggen senere, når den er færdig, og vi har smagt den 😀

I må alle sammen have en skøn torsdag! (Shit det er allerede fredag i morgen :O). Er den her uge lige gået hurtigt? Eller er det bare mig? <3

xxx – Jeres Cemilla

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Most wanted of Kylie cosmetics!